Südamekuu

Aprillikuu esimesest päevast alates on lasteaias toimunud põnevaid südamekuu ettevõtmisi. Iga päev võimeldakse, liigutakse ning mängitakse õues. Esmaspäeviti toimuvad ühised hommikuvõimlemised ja lasteaia võimlemispeol esinesid lapsed ja töötajad huvitavate sportlike kavadega.

Toredaks aprillikuu traditsiooniks on saanud Muusikakooli õpilaste kontsert meie lasteaia saalis. See toob alati palju kaasaelamisrõõmu ja muusikat meie südametesse.  Lasteaia koridoris on üles seatud terviserada, kus saab  end proovile panna hüpates ja pallivisetes.

16.-20. aprill on tervisliku toitumise nädal. Lapsevanematel on võimalus ühel päeval oma rühma lastega koos lõunat süüa. Laste köögis valmistab iga rühm  oma retsepti järgi maitsva salati, Oravate rühma lapsed küpsetavad puuviljaleiba.

Soovime lasteaia menüüd täiendada põnevate ja kasulike roogadega ning ootame 30. aprillini laste tervislike lemmiktoitude retsepte, et edaspidi neid lasteaia menüüsse lisada ja kõigile lastele pakkuda. Piilude rühm alustab jalgrattasõiduhooaega lasteaia liikumisväljakul.

  1. mail lõpetame südamekuu traditsioonilise perematkaga.